Atatürk olma zamanıdır


Cem Akkılıç yazdı.

Atatürk gibi lider lazım, ya da…

Artık hepimizin birer Atatürk olması gerekiyor!

Hatırlayın;

Topu, tüfeği dahi olmadan bitmiş, tükenmiş ve her tarafı düşman ordularıyla kuşatılmış bir ülke, Atatürk sayesinde şahlanarak Cumhuriyeti kurmamış mıydı? Bu ülkenin fedakâr insanları ne bir lokma somun ekmeği, ne de ayaklarında çarığı bile yokken Kurtuluş Savaşını kazanmamış mıydı?

Peki ne oldu o milli ruha?..

Son zamanlarda yaratılan korku imparatorluğu her tarafa sinmiş durumda. Ankara’dan sevgili Ferhat, sohbetimizin sonunda bana veda eder gibi ’bakarsın yarın sabah beni de alırlar’derken, O’nun ne kadar umutsuz olduğunu sezebiliyorum. Onuncu köy’e yeni katılan TRT canlı yayın muhabiri Bülent Güler ile telefonda konuşurken, daha ilk sözleri ‘dünkü Ergenekon operasyonunda kesin ”alındığını” düşündüm Cem’ diye başlıyor ve sesimi duyduğuna seviniyor. İnsanlarda inanılmaz bir ürperti başladı. Endişeli ve umutsuz bir bekleyişin ruh hali oluştu. Sanki ”Atatürk’ü seviyoruz” derken başımıza bir şeyler gelecekmiş gibi birbirimize bakınıp, derin düşüncelere dalıyoruz.

O zaman şimdi;

Tarikat kafasıyla yönetilmek istenilen üniversitelerde Atatürk’ü eleştirmek üstün vasıf sayılıp, serbest bırakılıyorsa…

Asker kaçakları internet forumları açıp, yurtdışından Türk Ordusuna sayıp, sövüyorsa…

Türkiye, satılık bir ülke haline getirilip, düşmanların savaşla alamadıklarını para karşılığı satan politikacılara emanet edildiyse…

En önemlisi, bu ülke için canını vermeye hazır vatan evlatları terörist diye fişlenmeye başlanmışsa…

Ve, Atatürk gibi çağların ötesinde bir liderin ilkelerinden mahrum bırakılmaya zorlanan Türk Ulusu, kaybetmeye mahkum hale getiriliyorsa, hepimizin Atatürk olma zamanı gelmiştir!

Cem Akkılıç

Etiketlendi:,

Yorum bırakın

İSTİHBARAT ALANI

Sınırsız, Seçkin, Sansürsüz, Kemalist Haber Blogu

Derin İstihbarat

strateji, güvenlik, araştırma, istihbarat, komplo teorileri, mizah, teknoloji, mk ultra, nwo

İSTİHBARAT

Şifresiz Yayın!